A kosár tartalma
jelenleg üres
Újdonság: Heckler hátizsák

Laptop tartó rekesszel, MOLLE rögzítési rendszerrel. 

Bővebben »
1 2 3
A Steel Paris viszonteladónk!
Új viszonteladó bolt: Steel Coffee and Bike Párizsban. Facebook: https://www.facebook.com/steelcyclecoffeeshop/
Bővebben »
Copenhagen bike messengers - freedom and friendship
Miről is szól ez a futárkultúra: http://vimeo.com/101103059  
Bővebben »
Workhorse bag videó
így működik: workhorse futárzsák. https://www.youtube.com/watch?v=1IpWOQI75S4
Bővebben »
Rendelési információk
+36-20-467-7745

Amennyiben rendelni szeretnél tőlünk, kérünk használd a táska tervező alkalmazást a vásárlás menüből. Raktáron lévő termékeink közül is ott tudsz válogatni.

Bagaboo mintabolt

 

 Ha személyesen szeretnéd megnézni a táskákat, méreteket, gyere a Bajnok kerékpárboltba (1063 Budapest, Szív utca 11.), HÉTFŐN 15:00 és 18:00 között. Kizárólag az említett időpontban van jelen a Bagaboo képviselete és ekkor lehet élőben rendelést megbeszélni, kérdezni, a méreteket felpróbálni, kész táskákat elvinni.

FONTOS: A Bagaboo Bt. nem azonos a Bajnok Kerékpár Kft.-vel. Csak az említett hétfői napon, és csak ebben az időintervallumban van lehetőség személyes ügyintézésre a Bagaboo Bt. képviseletével a Bajnok kerékpárbolton belül! A Bajnok Kerékpár Kft. forgalmaz Bagaboo termékeket és hétköznapokon 12-19 óráig nyitva van, hétvégén zárva tart. A bolt nyitvatartása változhat, ezért mielött odamennél érdemes telefonon 06-1-706-3041 vagy e-mailen info(kukac)hercehurca.hu érdeklődni.

A Bajnok Kerékpárbolt készlete nem egyezik meg a Bagaboo készletével. A boltban azonnal vásárolni csak a Bajnok készletén található táskákból lehet. Egyedi rendelést leadni vagy egyedi gyártású, kész táskát átvenni a Bajnok Kerékpár Kft. dolgozói nem tudnak. Fontos hogy a Bajnokban található megvásárolható Bagaboo termékek nem egyeznek meg a bagaboo.hu webshop kínálatával! Köszönjük a megértést.